Õunaäädikas

ounaaadikas

Loodusannis nüüd ÕUNAÄÄDIKAS, mis on valmistatud Saaremaa koduaedade õuntest. Kääritatud traditsioonilisel moel, pastöriseerimata.
Õunaäädikas on rikkaliku kaaliumi sisaldusega looduslik toiduaine, millega sobib maitsestada salateid, marinaade, kasutada liha- ja kalatoitude röstimisel, praadimisel.
Õunaäädikas on hea organismi puhastaja, immuunsüsteemi tugevdaja, ainevahetuse reguleerija, vererõhu reguleerija ja tõhus paljude teiste tervisehädade puhul.
Eriti kasulik on õunaäädikas:
•    põskkoopa- ja kurgupõletiku vastu võitlemisel;
•    kõrge kolesteroolitaseme langetamisel;
•    akne ja teiste nahaprobleemide ravimisel;
•    keha kaitsmisel toidumürgituse eest;
•    allergiate tõrjumisel;
•    treeningust tingitud lihasväsimuse tekke takistamisel;
•    immuunsüsteemi tugevdamisel;
•    keha vastupidavuse suurendamisel;
•    kaalulangust soodustava ainevahetuse kiirendamisel;
•    seedimise hõlbustamisel ja kõhukinnisuse ravimisel;
•    artriidi ja luuvalu sümptomite leevendamisel;
•    põiekivide ja kuseteede põletiku ärahoidmisel.
 Kuidas õunaäädikat tarvitada?
Igapäevaseks enesetunde parandamiseks, kaalu langetamiseks ja pH-taseme tasakaalustamiseks:
•  2 teelusikatäit klaasi veega kolm korda päevas (enne söögikorda).
Ravimaks mõnda teravat terviseprobleemi, näiteks reflukshaigust, köha, bronhiiti või kurgupõletikku:
•  2 supilusikatäit klaasi veega kolm korda päevas (enne söögikorda).
Maitse parandamiseks võib alati lisada õunaäädikale teelusikatäie mett.

Allikas: Alkeemia.ee
Algallikas: Home Remedies Web

Posted on 22.05.2016 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Back to Top