Loodusannis nüüd ÕUNAÄÄDIKAS, mis on valmistatud Saaremaa koduaedade õuntest. Kääritatud traditsioonilisel moel, pastöriseerimata.
Õunaäädikas on rikkaliku kaaliumi sisaldusega looduslik toiduaine, millega sobib maitsestada salateid, marinaade, kasutada liha- ja kalatoitude röstimisel, praadimisel.
Õunaäädikas on hea organismi puhastaja, immuunsüsteemi tugevdaja, ainevahetuse reguleerija, vererõhu reguleerija ja tõhus paljude teiste tervisehädade puhul.
Eriti kasulik on õunaäädikas:
• põskkoopa- ja kurgupõletiku vastu võitlemisel;
• kõrge kolesteroolitaseme langetamisel;
• akne ja teiste nahaprobleemide ravimisel;
• keha kaitsmisel toidumürgituse eest;
• allergiate tõrjumisel;
• treeningust tingitud lihasväsimuse tekke takistamisel;
• immuunsüsteemi tugevdamisel;
• keha vastupidavuse suurendamisel;
• kaalulangust soodustava ainevahetuse kiirendamisel;
• seedimise hõlbustamisel ja kõhukinnisuse ravimisel;
• artriidi ja luuvalu sümptomite leevendamisel;
• põiekivide ja kuseteede põletiku ärahoidmisel.
Kuidas õunaäädikat tarvitada?
Igapäevaseks enesetunde parandamiseks, kaalu langetamiseks ja pH-taseme tasakaalustamiseks:
• 2 teelusikatäit klaasi veega kolm korda päevas (enne söögikorda).
Ravimaks mõnda teravat terviseprobleemi, näiteks reflukshaigust, köha, bronhiiti või kurgupõletikku:
• 2 supilusikatäit klaasi veega kolm korda päevas (enne söögikorda).
Maitse parandamiseks võib alati lisada õunaäädikale teelusikatäie mett.
Allikas: Alkeemia.ee
Algallikas: Home Remedies Web
Comments are closed.