Matcha Premium, mahe, 30 g

20,40

Kõrgeima kvaliteediga orgaaniline matcha esimese saagi noorimatest ja parimatest lehtedest.

Kategooria:

Kirjeldus

Kõrgeima kvaliteediga orgaaniline matcha esimese saagi noorimatest ja parimatest lehtedest. Traditsiooniliseks teetseremooniaks kasutatuna on sellel rikkalik mahe magus maitse ja kreemjas tekstuur ning seda eristab elav roheline värv. Moya Matcha Premium saadakse 1. saagikoristuse ajal spetsiaalselt otsese päikesevalguse eest varjatud teetaimedest. Selle tulemuseks on suurem klorofülli ja L-teaniini sisaldus ning rikkalikum ja rohelisem värv. Ainult kõige peenemad ja õrnemad lehed kogutakse, kuivatatakse ja jahvatatakse pulbriks.
Moya Matcha Premium kasvatatakse Kyoto prefektuuris Uji piirkonnas, mis on tuntud kõrgeima kvaliteediga rohelise tee kasvatamise poolest juba üle 800 aasta. Uji piirkond on kuulus oma viljakate muldade ja puhta vee poolest. Sealsetel rohelise tee taimedel on ideaalsed kasvutingimused tänu head päikesevalgust tagavatele mägedele ning sagedastele ududele, mis kaitsevad õrnu lehti pakase ja rohkete sademete eest.

Traditsiooniline viis matcha valmistamiseks pärineb Jaapani teetseremooniast. See hõlmab matcha kausi, bambusest vispli-chaseni ja bambuslusika-chashaku kasutamist. Pange 2 chashaku lusikat matchat (1,5 g) matcha kaussi ja valage 100 ml kuuma vett (80 ° C). Chasen käes vispeldage matchat m-kujuliste, mitte ringjate liigutustega. Umbes 20 sekundi pärast peaks teie kauss olema täidetud täiusliku erkrohelise vahuga.

 

Matcha segamine piimavahustajaga on sama lihtne. Lisage tassi või klaasi tasane teelusikatäis matchat (1,5 g) ja valage üle 100 ml kuuma veega. Sega korralikult läbi ja lisa veel vett. 1 tl matchat annab tavaliselt 200-250ml matcha jooki. Nii nagu kohvi puhul, meeldib mõnele inimesele juua kanget matcha-espressot, teised eelistavad lisada rohkem vett. Matchat võid segada ka mahla või piimaga.

Back to Top